Familieopstelling

Familieopstelling 2019-06-17T15:37:12+00:00
Loading...

Wat is een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling wordt duidelijk dat wij verbonden zijn met onze ouders en voorouders door banden van loyaliteit. Als kind dragen wij onverwerkte emotionele ladingen mee. Tijdens een opstelling kunnen we datgene wat wij meedragen vanuit ons systeem laten bij wie het hoort.

Zichtbaar maken van datgene wat speelt om van hieruit een beweging te brengen geeft een nieuwe creatie. Het nieuwe beeld vervangt het oude beeld en bepaalt dan ons leven vanuit deze nieuwe creatie.

Tijdens deze workshop kunnen een aantal deelnemers met een vraag komen. Ik luister eerst naar je verhaal en verzamel vooral feiten.

Ik werk graag met de impuls van stilte, klank en een krachtig woord.

Wanneer kan je kiezen voor een familieopstelling?

Het kan een vraag zijn rond werk, relatie, ziekte of iets waar je steeds tegenaan loopt en waar je meer zicht op wil krijgen. Ook kan je een keuzevraag inbrengen zoals welke opleiding ga ik doen of een vraag over een andere beslissing.

Er worden representanten opgesteld in een open veld. Omdat ik erin geloof dat iedereen zijn eigen impuls kan aanvoelen om van hieruit een beweging te maken werk ik vooral met een krachtig woord, klank en stilte.