Individuele opstelling

Individuele opstelling 2018-06-09T13:27:08+00:00
Loading...

Individuele opstelling

Een individuele opstelling is een waardig alternatief voor een familieopstelling in groep.

Wanneer kies je voor een individuele opstelling?

Je voelt intuïtief aan dat een opstelling een antwoord kan bieden op je vraag maar wilt eerst vertrouwd raken bij deze manier van werken, dan is een indiviuele opstelling zeker iets voor jou.

Wat is het resultaat?

Je hebt inzicht gekregen in je eigen patronen en stappen gezet om van hieruit een verandering teweeg te brengen. Op deze manier maak je jezelf zichtbaar, maak je zichtbaar wat jij nodig hebt en niet meer nodig hebt. Zo kan je meer en meer jezelf zijn om vanuit je eigen impulsen bewegingen op gang brengen.

Hoe werkt een individuele opstelling?

Tijdens een individuele opstelling werken we één op één en starten we met een vraag. Je wil inzicht krijgen in situaties, iets los kunnen laten of stappen zetten. Het kan een vraag zijn rond werk, relaties, ziekte of dingen waar je tegenaan loopt. De vraag wordt tijdens een gesprek helder gemaakt.

Om op te stellen gebruiken we blaadjes, poppetjes, placemats, plaatsmarkeringen. Je gaat dan één voor één de betrokken personen, begrippen of omstandigheden een plek geven in de ruimte. Dan komen al de eerste inzichten en kan je verder gaan met je onderzoek. Ik begeleid je waar nodig om al je inzichten te integreren. Dit heeft tijd en ruimte nodig.