Wanneer is een probleem groot genoeg?

Wanneer is een probleem groot genoeg?

Hallo allemaal,

Ik ben telkens weer verrast door de ‘rake vragen’ die mijn pad doorkruisen. Ze helpen me om stil te staan en dieper na te denken.

Waarvoor is dit probleem nog niet groot genoeg? Een vraag waar ik de afgelopen dagen even ben blijven bij stilstaan.

Deze week stond ik even stil bij mijn verschillende coachtrajecten die ik afgelopen maanden heb gedaan met verrassende resultaten.

Bij sommige coachings voelde ik onmiddellijk stroming en met andere coachings minder? De rake vraag was onmiddellijk het antwoord op mijn vraag. Als het probleem niet groot genoeg is zal de coaching, de opstelling,… minder stromen. Onbewust is je probleem toch nog ergens een oplossing voor.

Sommige mensen willen niet veranderen omdat ze dan het verleden miskennen. Pas wanneer het probleem groot genoeg is en je verstrikt raakt, niet meer vooruit komt zal je kunnen kijken naar het probleem. De massa wordt groot genoeg om in beweging te komen.

Tijdens opstellingen en ademsessies kom je in contact met wie je bent. Je stijgt uit boven je vraag, je probleem en kan kijken naar het grotere geheel. Zo krijg je antwoorden. De antwoorden die je in beweging brengen.

Waar wil jij beweging in brengen?

Ben jij er klaar voor?

Op zondag 2 juni is er een opstellingsdag die samen met Kurt Valgaerts georganiseerd wordt.

‘Ontdek je veerkracht’.

Heb jij het gevoel dat het je teveel wordt? Dat de druk hoog is? Tijdens deze workshop maak je contact met je eigen veerkracht, je kwaliteiten en je valkuilen.

Je ontdekt welke beweging jij kan maken om steviger in het leven te staan.

Zin om mee te doen?

Schrijf je tijdig in er zijn nog enkele plaatsen.

Dinsdag 18 juni is er nog een ademcirkel.

Ademen geeft rust en ruimte. Je komt terug in contact met de essentie zodat je volledig jezelf kan zijn.

Ademen brengt je terug in contact met het hier en nu. Je komt los van belemmerende overtuigingen en patronen. Na een ademsessie ervaar je een intens gevoel van verbondenheid.

Locatie: Huis Amalou, Lagestraat 2, Gingelom

We starten om 19u30

Vrije bijdrage.

Iedereen is welkom

Met lieve groet

Anne-Marie Cox

By | 2019-06-09T21:13:42+00:00 mei 12th, 2019|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

Ik ben Anne-Marie en werk deeltijds als plus-leerkracht in een basisschool. Daarnaast begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn praktijk Be-visible. Als plus leerkracht geef ik communicatieve vaardigheden, mindfulness en begeleid ik leerlingen die wat veerkracht nodig hebben om stevig te staan met systeemwerk, ademhalingsoefeningen en creatief spel. Daarnaast begeleid ik leerkrachten om dit alles te integreren op de klasvloer. Door mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen geloof ik ten volle dat we kunnen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te maken met wie we zijn. Op deze manier kan je je eigen potentieel ten volle benutten. Ik ben gepassioneerd door systeemwerk, Transformational Breath® en enneagram. Deze drie opleidingen zorgden voor een ware transformatie van mezelf. Mijn blik verruimde, ik kwam dichter bij mezelf en kon patronen achterlaten die ik niet meer nodig heb. Op deze manier sta ik sterker in het leven en kan ik meer en meer bewegen vanuit mijn impulsen. Voelen wat ik nodig heb en van daaruit stappen zetten geeft zoveel vrijheid.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.