Even op adem komen!

Even op adem komen!

 

Beste,

Met deze nieuwsbrief wil ik je inspireren om ‘even’ stil te staan bij jezelf.

De laatste twee weken ben ik mij ervan bewust hoe ik onbewust terug meegetrokken word in de drukte van de dag.

Gelukkig herkende ik het tijdig en maakte ik de tijd en ruimte die ik nodig had om mijn batterijen op te laden. Vanwaar komt dit patroon nu weer? Even stilstaan en voelen. Even de rust nemen en mezelf de toestemming geven om te gaan wandelen.

Wandelen haalt me uit mijn hoofd en zorgt ervoor dat ik veel inspiratie krijgt. Ademen geeft me inzichten, breathdance en creatief verstillen ontpoppen een blij gevoel.

Ik plan het in voor de volgende maand omdat ik weet dat het belangrijk is om af en toe een ‘adempauze’ in te lassen.

Maak jij ook een afspraak met jezelf? Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn workshops om even stil te staan en op adem te komen zodat ook jij dat blije gevoel kan ervaren.

In elke verstilling kom je dichterbij jezelf, kan je een beweging maken en ontstaat een nieuwe creatie van jezelf.

Zeg nu zelf. Wat wil je nog meer.

Lieve groet

Anne-Marie

 

Workshops voor oktober en november.

 

Je kan je inschrijven via email op: info@be-visible.be of doe een telefoontje 0495-888116

 

 

 

 

 

 

By | 2018-10-18T18:00:23+00:00 oktober 15th, 2018|Geen categorie, Nieuwsbrief, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Ik ben Anne-Marie en werk deeltijds als plus-leerkracht in een basisschool. Daarnaast begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn praktijk Be-visible. Als plus leerkracht geef ik communicatieve vaardigheden, mindfulness en begeleid ik leerlingen die wat veerkracht nodig hebben om stevig te staan met systeemwerk, ademhalingsoefeningen en creatief spel. Daarnaast begeleid ik leerkrachten om dit alles te integreren op de klasvloer. Door mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen geloof ik ten volle dat we kunnen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te maken met wie we zijn. Op deze manier kan je je eigen potentieel ten volle benutten. Ik ben gepassioneerd door systeemwerk, Transformational Breath® en enneagram. Deze drie opleidingen zorgden voor een ware transformatie van mezelf. Mijn blik verruimde, ik kwam dichter bij mezelf en kon patronen achterlaten die ik niet meer nodig heb. Op deze manier sta ik sterker in het leven en kan ik meer en meer bewegen vanuit mijn impulsen. Voelen wat ik nodig heb en van daaruit stappen zetten geeft zoveel vrijheid.