Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Beste,

Het is weer even geleden dat jullie een nieuwsbrief kregen. De zomer nam me helemaal mee in het ‘doen,’ terwijl de herfst me nu even doet ‘stilstaan’.

De opstellingen, het creatief schilderen en het ademwerk werpen zijn vruchten af en dat merk ik bij mijn cliënten.

Het is zo leuk om te zien hoe een transformatie zich manifesteert en na weken of maanden nog steeds blijft verder manifesteren. Zelf kijk ik ernaar uit om volgend weekend op ademweekend te gaan. Transformational breath is voor mij de manier om ten volle in het leven te staan, te voelen, te weten welke richting ik uit kan. Transformational breath is voor mij de manier om fysiek, emotioneel en spiritueel te transformeren naar wie ik in wezen ben. Ik blijf fan van transformational breath.

De laatste maanden ben ik bewust bezig met transformatie en dat is niet altijd gemakkelijk omdat de oude patronen en stukken ook weer kwamen piepen. De spiegels op mijn pad waren niet altijd onmiddellijk duidelijk en gaven veel weerstand. En ja, ook als coach blijven die op je pad komen maar door de tools die ik nu meeneem is het gemakkelijker om daarmee om te gaan en toch te blijven staan.

De herfst geeft ons de mogelijkheid om te verstillen om te accepteren wat is geweest. Heling start door lichaamswerk en door naar binnen te keren. Trek je ook thuis terug en neem de tijd voor jezelf.

Blijf in contact met je emoties en benoem ze. Alles wil gezien worden en zodra je ze aandacht geeft door ze te benoemen, door te schilderen, te ademen zullen ze verdwijnen uit je lichaam en energieveld.

Wil je stilstaan bij jezelf maak dan zeker een afspraak zodat je bewust in voeling blijft bij jezelf.

Heb je zin in meer en wil je een transformatietraject?

Tijdens vijf sessies maak je kennis met wie je werkelijk bent:

  • Drie ademsessies transformational breath
  • Eén familieopstelling
  • Eén intuïtief schilderen

Wat staat er nog op het programma?

  • Workshop: ’ Thuiskomen bij jezelf ‘ 4 januari 2020.

De negen principes van de fengh shui, opstellingen, moodbord.
Tijdens deze workshop reiken we tips aan om je energie te bewaren en te kiezen voor jezelf. De kerstvakantie is een uitstekend tijdstip om tijd te nemen voor jezelf.

         Locatie: Boudewijnlaan 33, 3800 Sint-Truiden –  Tijdstip: 9u30 tot 16u00
         Prijs: 55,00 euro
         Lesgevers: Sonja Vanstraelen en Anne-Marie Cox

By | 2019-10-06T09:13:44+00:00 oktober 6th, 2019|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

Ik ben Anne-Marie en werk deeltijds als plus-leerkracht in een basisschool. Daarnaast begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn praktijk Be-visible. Als plus leerkracht geef ik communicatieve vaardigheden, mindfulness en begeleid ik leerlingen die wat veerkracht nodig hebben om stevig te staan met systeemwerk, ademhalingsoefeningen en creatief spel. Daarnaast begeleid ik leerkrachten om dit alles te integreren op de klasvloer. Door mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen geloof ik ten volle dat we kunnen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te maken met wie we zijn. Op deze manier kan je je eigen potentieel ten volle benutten. Ik ben gepassioneerd door systeemwerk, Transformational Breath® en enneagram. Deze drie opleidingen zorgden voor een ware transformatie van mezelf. Mijn blik verruimde, ik kwam dichter bij mezelf en kon patronen achterlaten die ik niet meer nodig heb. Op deze manier sta ik sterker in het leven en kan ik meer en meer bewegen vanuit mijn impulsen. Voelen wat ik nodig heb en van daaruit stappen zetten geeft zoveel vrijheid.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.