Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Dag lief mens,

Geloof jij in de kracht van ‘stilte’ om gewoon te kunnen zijn.

Is het voor jou ook een uitdaging om die ‘stilte’ toe te laten?

Stilte’ is tijd nemen om te voelen en dicht bij jezelf te komen.

De laatste weken waren heftig met uitdagingen die ik alleen kon hanteren door in die ‘stilte’ te gaan. Alles gaat altijd over jezelf met dat wat het met je doet.

We zijn voortdurend onderweg maar het is door dicht bij mezelf te blijven dat ik weet welke weg ik kan gaan. Zo is het eenvoudiger om de weg te kiezen die bij mij past.

We hebben alle antwoorden in ons en moeten alleen verstillen om te luisteren.

Transformational breath, intuïtief schrijven en schilderen, kleine opstellingen die ik voor mezelf doe zorgen ervoor dat ik dicht bij mezelf kan blijven en meer en meer lukt het me om te accepteren van datgene wat is.  Het bewust worden dat oordelen steeds iets over mezelf zegt doet me steeds opnieuw naar binnen keren. Wat zegt het over mij?

Alles is zoals het is, nu op dit moment.

Accepteer de boosheid, de angst en het verdriet en ga het doorvoelen want dan alleen kan je het accepteren. Voor mij start heling enkel na lichaamswerk als ik het doorademt heb met transformational breath of als ik een opstelling deed waar ik tijdens de opstelling ook door mijn emoties kan heen ademen. In voeling met mezelf, voelen wat ik wil en niet wil en veel kunnen ‘zijn’ is de uitdaging voor de volgende maand. Op deze manier krijgt alles een duidelijker vorm en kan het stromen zonder dat het moeite kost.

Mijn doelstelling is: ‘moeiteloos’ leven.

Wat is jouw uitdaging? Sta je daarbij stil? Wat heb jij nodig om verder te groeien in bewustzijn?

Op 26 juli is er een workshop “ontmoet jezelf en je creatieve ik”.

Het doel is om even stil te staan en te voelen wat jij nodig hebt.

Dit aan de hand van transformational breath en een opstelling. Als verwerking maken we met acryl, bister en inkt een afdruk van deze energie.

In augustus ga ik drie weken offline. Drie weken verstillen en op adem komen met prachtige oefeningen die ik al bijeen heb gezocht. Tekenen, schrijven, schilderen en ademen geven me zoveel rust en inzichten. Deze inzichten deel ik zeker mee in een volgende nieuwsbrief.

De activiteiten van be-visible worden opnieuw opgestart op 20 augustus 2019.

Vanaf die datum kan je ook terug een afspraak maken voor een individuele coaching en zullen ook de jaartrajecten bekend gemaakt worden.

17/9: ademavond:  Amalou

24/9: Lezing: Je kind als spiegel

09/10: Creatief dagboek

15/10: ademavond:  Amalou

21/10: familieopstelling

12/11: ademavond:  Amalou

Meer info vind je op de website.

Met liefdevolle groet

Anne-Marie

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kan horen.

By | 2019-08-25T13:50:11+00:00 augustus 16th, 2019|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

Ik ben Anne-Marie en werk deeltijds als plus-leerkracht in een basisschool. Daarnaast begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn praktijk Be-visible. Als plus leerkracht geef ik communicatieve vaardigheden, mindfulness en begeleid ik leerlingen die wat veerkracht nodig hebben om stevig te staan met systeemwerk, ademhalingsoefeningen en creatief spel. Daarnaast begeleid ik leerkrachten om dit alles te integreren op de klasvloer. Door mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen geloof ik ten volle dat we kunnen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te maken met wie we zijn. Op deze manier kan je je eigen potentieel ten volle benutten. Ik ben gepassioneerd door systeemwerk, Transformational Breath® en enneagram. Deze drie opleidingen zorgden voor een ware transformatie van mezelf. Mijn blik verruimde, ik kwam dichter bij mezelf en kon patronen achterlaten die ik niet meer nodig heb. Op deze manier sta ik sterker in het leven en kan ik meer en meer bewegen vanuit mijn impulsen. Voelen wat ik nodig heb en van daaruit stappen zetten geeft zoveel vrijheid.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.