Kies jij voor jezelf?

Kies jij voor jezelf?

Hallo allemaal,

Jeetje, wat vliegt de tijd. Ik heb geen moeite met ouder worden maar mijn lijf geeft signalen en roept soms om stilte en rust.

Dat ik nu ik ouder ben er de tijd voor kan nemen is een voordeel. Soms mag ik gewoon even ‘zijn’, voelen, ervaren, beleven en dan weer verder ontwikkelen. De lente geeft zoveel mogelijkheden om te zien hoe alles groeit en om naar buiten te gaan.

Tijdens mijn proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling merkte ik meer en meer dat ik me anders gedraag in bepaalde omgevingen. Dat het systeem waar ik aanwezig ben bepaalde hoe ik me ging gedragen. Ik werkte hard, wou me bewijzen, wou laten zien dat het goed met me ging. Tot mijn lijf tegen sputterde. Dankzij opstellingen en ademsessies ben ik nu op dit moment wie ik ben. Ik ben rustiger, kan meer en meer ‘zijn’ en alles laten ontstaan met de tijd die ervoor nodig is.

Ik kies telkens opnieuw voor wat er is ‘nu op dit moment’.

Als coach wil ik je inspireren om niet zo lang te wachten, om nu al te kijken naar wat je werkelijk wil. Wie wil jij zijn? Wat is je droom? Waar wil je aan werken? Herken je die verlangens?

Ze zijn er in ieder van ons en het is de onderstroom die ons tegenhoudt om te zijn wie we zijn.

De plaats in je gezin van herkomst, de rollen die je ouders innamen/innemen in het leven. Je woon en werkomgeving, school, vriendinnen,… Zelfs familiegeheimen of geheimen van je bedrijf,…. we slaan het allemaal ergens op in ons lijf.`

Welke fysieke klachten heb jij? Welke overtuigingen? (ik heb last van mijn darmen maar dat zit in de familie)

Tijdens opstellingen en ademen komt veel tevoorschijn. Soms is er weerstand, werkt het materiaal niet mee of regent het buiten,… Hier gaat het meestal om systemisch vastlopen. Pas als je de koe bij de horens vat en durft te kijken kan je afscheid nemen van je gewoontes, van je patronen, je belemmerende overtuigingen,…

Wil jij ook openbloeien en worden wie jij bent en kijken naar datgene wat de lente ons spiegelt?

Authentiek jezelf zijn? Voelen wat je nodig hebt?

Misschien ontmoet ik je tijdens onderstaande activiteiten of komen we elkaar tegen tijdens een coaching of in een gesprek.

Ik ga er een weekje tussenuit om creatief te verstillen, dicht bij mezelf te komen en me te focussen waar ik voor sta om mijn missie nog meer te laten stromen.

Anne-Marie

Al mijn activiteiten vind je ook terug op de kalender van be-visible

  • 29 mei: ademcirkel, Amalou
  • 2 juni: dagworkshop: ‘Met veerkracht naar het werk’.  Heuvelstraat 2, Lummen in samenwerking met Kurt Valgaert (80 euro, lunch inbegrepen) Unieke opstelling met representanten en paarden
  • 14 juli tot 20 juli: Ontmoet je ware zelf Les Barreaux (Auvergne) prijs: 830 euro workshops en verblijf inbegrepen
By | 2019-05-12T15:02:46+00:00 april 14th, 2019|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

Ik ben Anne-Marie en werk deeltijds als plus-leerkracht in een basisschool. Daarnaast begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn praktijk Be-visible. Als plus leerkracht geef ik communicatieve vaardigheden, mindfulness en begeleid ik leerlingen die wat veerkracht nodig hebben om stevig te staan met systeemwerk, ademhalingsoefeningen en creatief spel. Daarnaast begeleid ik leerkrachten om dit alles te integreren op de klasvloer. Door mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen geloof ik ten volle dat we kunnen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te maken met wie we zijn. Op deze manier kan je je eigen potentieel ten volle benutten. Ik ben gepassioneerd door systeemwerk, Transformational Breath® en enneagram. Deze drie opleidingen zorgden voor een ware transformatie van mezelf. Mijn blik verruimde, ik kwam dichter bij mezelf en kon patronen achterlaten die ik niet meer nodig heb. Op deze manier sta ik sterker in het leven en kan ik meer en meer bewegen vanuit mijn impulsen. Voelen wat ik nodig heb en van daaruit stappen zetten geeft zoveel vrijheid.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.