Be-visible, move and create

Be-visible, move and create 2019-11-16T11:05:19+00:00

Kwetsuren groot of klein maken je onzichtbaar. Een strenge straf, een kwetsende opmerking, pesten, iemand verliezen, gepest worden,….kunnen ervoor zorgen dat we de pedalen kwijt raken en we niet meer onszelf kunnen zijn.
Je voelt je onzeker, durft je eigen mening niet zeggen, functioneert niet meer hoe je wil,…
Je wilt inzicht krijgen in situaties, iets los kunnen laten of stappen zetten.
Je wilt verandering brengen in een situatie maar je botst tegen hindernissen.

Samen met jou maak ik je vraag helder.

Je gaat de vraag anders onder ogen zien en ervaren. Soms is er een factor die je eerst niet zag. Door te kijken vanuit een ander perspectief wordt zichtbaar wat van belang is maar wat je eerder niet opmerkte. Van daaruit gaan we kijken naar de elementen die je opstelde en kijken wat dit met je doet. Welke emotie voel je hierbij?

Van hieruit gaan we spelen met de posities en maken we bewegingen tot het goed aanvoelt voor jou. Zo ontstaat een nieuwe creatie.

Een verschuiving in je innerlijk beeld kan meer inzicht en een mooie ervaring opleveren. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Door je vraag helder te krijgen en zichtbaar te maken komt er beweging in situaties die vastzitten. Bij jezelf en anderen. Privé en in je werkomgeving.

Het nieuwe beeld geeft rust en ontspanning.

Zowel voor kinderen, jongvolwassenen als volwassenen heb ik een uniek concept dat vertrekt vanuit wandelcoaching en creativiteit om van hieruit antwoorden te laten voortvloeien. Meer info vind je op kinder en jongeren coaching.

Na één of twee coachings is er al heel wat duidelijker en kan je aan de slag.

Ben jij bereid om ‘zichtbaar’ te worden, om je innerlijke blik te verruimen?

Dan wil ik jou graag ontmoeten.